ΔΙΑΜΟΝΗ

Cactus Suite 01

Στον πρώτο όροφο, ακριβώς πάνω στο κύμα και με απεριόριστη θέα στη θάλασσα, η Cactus Suite 01 είναι η ιδανική επιλογή για οικογένειες, καθώς μπορεί να φιλοξενήσει από 2 εως και 4 άτομα. Πρόκειται για μια δίχωρη σουίτα 48τ.μ., που προσφέρει άνεση κι ιδιωτικότητα καθώς διαθέτει σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, ξεχωριστό υπνοδωμάτιο και μεγάλο ιδιωτικό μπαλκόνι.

-Εσωτερικό (48τμ) & Βεράντα (25τμ)
-Απεριόριστη θέα στη θάλασσα
-King size κρεβάτι + 2 καναπέδες κρεβάτι
-Βοηθητική κουζίνα
-Ιδιωτικό μπάνιο με ντους

Cactus Suite 02

Στον πρώτο όροφο, ακριβώς πάνω στο κύμα και με απεριόριστη θέα στη θάλασσα, η Cactus Suite 02 είναι μια ιδιαίτερα ευρύχωρη σουίτα που απευθύνεται τόσο σε ζευγάρια όσο και σε παρέες ή οικογένειες των 3 ατόμων. Πρόκειται για μια  σουίτα 34τ.μ., που μπορεί να φιλοξενήσει από 2 εώς και 3 άτομα  και προσφέρει άνεση καθώς διαθέτει ενιαίο χώρο για το υπνοδωμάτιο και το σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και μεγάλο ιδιωτικό μπαλκόνι.

-Εσωτερικό (34τμ) & Βεράντα (24τμ)
-Απεριόριστη θέα στη θάλασσα
-King size κρεβάτι + καναπές κρεβάτι
-Βοηθητική κουζίνα
-Ιδιωτικό μπάνιο με ντους

Cactus Suite 03

Στον πρώτο όροφο, ακριβώς πάνω στο κύμα και με απεριόριστη θέα στη θάλασσα, δεσπόζει η Cactus Suite 03, η πιο ευρύχωρη σουίτα μας, που απευθύνεται τόσο σε ζευγάρια όσο και σε παρέες ή οικογένειες των 4 ατόμων. Πρόκειται για μια  σουίτα 51τ.μ., που μπορεί να φιλοξενήσει από 2 εώς και 4 άτομα  και προσφέρει άνεση καθώς διαθέτει ενιαίο χώρο για το υπνοδωμάτιο και το σαλόνι, κουζίνα, άνετο μπάνιο κι ιδιωτικό μπαλκόνι.

-Εσωτερικό (51τμ) & Βεράντα (13τμ)
-Απεριόριστη θέα στη θάλασσα
-King size κρεβάτι + 2 καναπέδες κρεβάτι
-Βοηθητική κουζίνα
-Ιδιωτικό μπάνιο με ντους

Cactus Suite 04

Στον δεύτερο όροφο, με απεριόριστη θέα στη θάλασσα, η Cactus Suite 04  είναι μια σουίτα που συνδυάζει την άνεση με την πολυτέλεια κι απευθύνεται τόσο σε ζευγάρια όσο και σε παρέες ή οικογένειες των 3 ατόμων. Πρόκειται για μια  σουίτα 28τ.μ., που μπορεί να φιλοξενήσει από 2 εώς και 3 άτομα  και προσφέρει άνεση καθώς διαθέτει ενιαίο χώρο για το υπνοδωμάτιο και το σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και μεγάλο ιδιωτικό μπαλκόνι.

-Εσωτερικό (28τμ) & Βεράντα (23τμ)
-Απεριόριστη θέα στη θάλασσα
-Διπλό κρεβάτι + 1 καναπές κρεβάτι
-Βοηθητική κουζίνα
-Ιδιωτικό μπάνιο με ντους

Cactus Suite 05

Στον δεύτερο όροφο, με απεριόριστη θέα στη θάλασσα, η Cactus Suite 05 είναι μια σουίτα που συνδυάζει την άνεση με την πολυτέλεια κι απευθύνεται τόσο σε ζευγάρια όσο και σε παρέες ή οικογένειες των 3 ατόμων. Πρόκειται για μια  σουίτα 26τ.μ., που μπορεί να φιλοξενήσει από 2 εώς και 3 άτομα  και προσφέρει άνεση καθώς διαθέτει ενιαίο χώρο για το υπνοδωμάτιο και το σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και μεγάλο ιδιωτικό μπαλκόνι.

-Εσωτερικό (26τμ) & Βεράντα (16τμ)
-Απεριόριστη θέα στη θάλασσα
-Διπλό χτιστό κρεβάτι + 1 καναπές κρεβάτι
-Βοηθητική κουζίνα
-Ιδιωτικό μπάνιο με ντους

Cactus Suite 06

Στον δεύτερο όροφο, ακριβώς πάνω στο κύμα και με απεριόριστη θέα στη θάλασσα, η Cactus Suite 06 είναι η ιδανική επιλογή για οικογένειες, καθώς μπορεί να φιλοξενήσει από 2 εώς και 4 άτομα. Πρόκειται για μια ευρύχωρη δίχωρη σουίτα 50τ.μ., που προσφέρει άνεση κι ιδιωτικότητα καθώς διαθέτει μεγάλο σαλόνι με 2 χτιστούς καναπέδες, κουζίνα, μπάνιο, ξεχωριστό υπνοδωμάτιο κι ιδιωτικό μπαλκόνι.

-Εσωτερικό (50τμ) & Βεράντα (9τμ)
-Απεριόριστη θέα στη θάλασσα
-Διπλό κρεβάτι + 2 καναπέδες κρεβάτι
-Βοηθητική κουζίνα
-Ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα

SERVICES

AMENITIES & SERVICES
  • Κλινοσκεπάσματα και πετσέτες παρέχονται (αλλαγή κάθε 3 ημέρες).
    Επιπλέον αλλαγή κατόπιν ζήτησης με εξτρά χρέωση.
  • Καθημερινό φρεσκάρισμα του δωματίου στο διάστημα 12:00’-14:00’
  • Γενική καθαριότητα δύο φορές την εβδομάδα σύμφωνα με όλα τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα.
  • Λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας, σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να εισέρχεται το προσωπικό καθαριότητας στον χώρο σας παρακαλούμε ενημερώστε μας κατά της κράτησή σας.
  • Απαγορεύεται το κάπνισμα στο εσωτερικούς χώρους.
CHECK IN/OUT POLICY
CHILDREN POLICY
© 2021 Cactussuites. All Rights Reserved